Hortus Utrecht

Wonen in het gewilde Utrecht Noordoost, zoals jij dat wilt. Dat is Hortus, het groene geheim in de duurzame woonwijk Veemarkt. Hortus bestaat uit 51 woningen (zelfbouw) en 9 appartementen rondom een binnentuin. De begane grond van het appartementencomplex krijgt een multifunctionele invulling. Dat maakt stedelijk wonen in Stadsvilla Hortus echt compleet.

Centraal gelegen 

Hortus bevindt zich op het Veemarktterrein. Een mooie locatie in de gewilde wijk Utrecht Noordoost. Centraal gelegen, met het stadscentrum op fietsafstand en vlakbij het prachtige buitengebied tussen Domstad, Groenekan en Bilthoven. Hortus is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en uitstekend ontsloten voor het autoverkeer. Kortom: een levendige plek, zonder de drukte van de binnenstad. 

Naast de centrale ligging heeft Hortus ook dichtbij veel te bieden. Zo liggen de sportclubs Hercules en Sporting "70, de tennisclub en manege op een steenworp afstand. Maar ook café's, restaurantjes en scholen, vind je in de buurt. Naast het stadse leven kun je in de directe omgeving ook volop genieten van natuur en recreatieve voorzieningen. Zoals wandelen in het landelijke groen van park Voorveldse Polder.

Gezamelijke binnentuin

Midden in het wooncomplex ligt straks een weelderige en kleurrijke tuin met grote, bloeiende bomen. Om even lekker te luieren in het gras of samen op een bankje in de zon. Lees hier meer over de binnentuin. 

Ontmoetingsplaats voor Hortus en Veemarkt                                                                                 

Een plek dichtbij huis waar het leeft. Waar je overdag kunt werken onder het genot van een heerlijke espresso. Een hapje eten of gezellig bijkletsen met vrienden. De begane grond van Stadsvilla Hortus biedt ruimte voor een horecagelegenheid. Een espressobar, restaurant, bistro, lunchroom of ijssalon. Dat maakt stedelijk wonen in Stadsvilla Hortus echt compleet.

De invulling van deze commerciële ruimte is nog niet definitief. Uitgangspunt is een horecafunctie. Met toegestane openingstijden van 9.00 tot 22.00 uur. Een eventueel terras mag open tot uiterlijk 20.00 uur. Voorwaarde is wel dat de invulling voldoet aan het bestemmingsplan van de gemeente Utrecht.