HortusHuis

De mede-opdrachtgevers van Hortus hebben tijdens meerdere inspirerende workshops al hun (toekomstige) buren ontmoet. Tijdens deze workshops is het ontwerp van de bouwmodule van Hortus tot stand gekomen.

In Hortus waren de mede-opdrachtgevers vrij om hun eigen vorm te kiezen. Met combineerbare bouwmodules, die wij samen met de hen en onze architect vooraf hebben samengesteld, ontwerpen zij makkelijk hun eigen HortusHuis binnen de flexibele kolommen. Met meer dan 40.000 mogelijke combinaties wordt geen HortusHuis hetzelfde. 

Hortus mogelijkheden
 

Bij Hortus wordt iedere woning anders dan de naastgelegen woning. Mede-opdrachtgevers hebben in Hortus keuze gehad uit onderstaande mogelijkheden:

HortusHuis: aan de hand van de bouwmodule ontwerp je je huis binnen flexibele kolommen, met meer dan 40.000 mogelijke combinaties. 
HortusHuis Plus: nog meer vrijheid dan gegeven in de bouwmodule. Samen met de projectarchitect maak je voor bepaalde onderdelen een maatwerk oplossing die gebouwd kan worden. Een HortusHuis Plus geeft meer vrijheid.
HortusHuis Zelfbouw: Als je wilt kun je ook het ontwerp en de bouw helemaal zelf coordineren, samen met je eigen architect en aannemer. 

Zo werken we toe naar minimaal 5 variabelen per straatgevel door middel van verschillende gevelstijlen, kleuren, dak beëindigingen etc. Met de bouwmodule, individuele wensen en hulp van de architecten kunnen we dit realiseren. 
 

Kavelkaart
 

Wanneer je met je muis over de kaart schuift volgt meer informatie. Onder het tabblad 'downloads' staat de overige informatie, waaronder de mede-opdrachtgevers samengestelde gevelbeelden. 

Woningselector